31 januari

hejhej. haft fullt upp hela tiden, dagarna och helgerna varit fulltspäckade och någon tid har inte funnits till att lägga in inlägg här på bloggen. ursäkta. mycket nu i skolan, många projekt och inlämningar hela tiden som ska in i tid och allt, ni vet hur det är kanske? dagarna går undan och snart är det sportlov samt lite semester för min del. as gött. slippa alla bekymmer här och bara leva livet på riktigt liksom!

skolan idag har varit helt okej. Börjat lite smått med vårat nya projektarbete som vi fick idag, slutade sen lektionen med två avsnitt av pogrammet Stylisterna. Efter var det bara att bege sig mot klipplust salongen med Petronella då det var intervju dax. gick bra. Hem fort och bara ta det lugnt och slänga sig i sängen och sätta på ett avsnitt av oth. skönt att sluta tidigt ibland och bara komma hem och inte göra ngt.
Hit sen kom även Marina och goakusin Damien. Passande lillemannen också en stund. Massa bus och mys. goaunge! Senare tog jag med honom hem till sig och blev mys och bus en stund där också innan sovdags. Febrig och trött var han och halvsovandes redan i famnen innan man la ner honom i sängen. pluttan♥
Aja, inget vettigt skrivs nu tycker jag. Designen ser ut som den gör, förjävlig! som ni kanske ser. Blir ny design så fort tiden räcker åt.
underbara ni är om ni tagit er tid för att läsa igenom all detta onördiga. puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0