Party in the house!

Nu börjar vi närma oss slutet på detta år . Njut och ha en fortsatt mysig kväll på detta året och taggs 2012! Ska bli ett grymt år ! :D


Jeg trenger Norge og allesammen


Friskt men kallt!

Långpromenad och få denna trötta killen att sova.


Lördag

Nu laddar vi upp vår energi sakta men säkert inför ikväll med barnes favorit film, Kaptein sabeltann innan det faller in fler barn i huset och det blir massa hopp och lek.


Jeg vi elsker dette landet..!


Fredag

Slapp förmiddag, tills vi bestämde att åka till stan och shoppa lite samt träffa Freddie och Trulls! Sjukt kul. Nu är vi hemma och fått mat i oss. De andra börjar sakta men säkert att komma ut på en promenix medans vi ligger här och chillar och har det bra :)
Onördigt info till er från mig!!


torsdag

Finns inte så mycket mer att säga än att vi har det grymt bra här!
Idag vart vi på stan, kollat nya snygga huset (där vi kommer befinna oss en del tror jag) ;) och nu koser vi oss i soffan.
Puss och kram!


fullt i bilen, musiken på högsta, vi är ...

fullt i bilen, musiken på högsta, vi är lyckliga, vad mer? Nu var vi äntligen ute på vägen!
många galna och roliga planer har vi framför oss som bara väntar. speciellt på nyår!
om inte det så går vi in på ett nytt år i ett grymt bra land. Nya året börjar som sagt bra :D

tisdag 27 december

mac, sinnessjukt vilken otrolig dator. vill verkligen ha en nuu! skriver såklart från den nu. love till datorn! systermin med namn elin är för go och lånar ut sin lilla älskade dator till mig. laddat över lite saker till iphonen nämligen. inte alls detta jag skulle skriva...

Istället : Hallå vänner. sorry för dålig uppdatering dessa dagar, men så är det under jul och mellandags dagarna. i Lördags firade jag jul med mamma och i söndags firade jag med pappa. många fina klappar och mysig jul även att vi inte haft ngn snö. Igår började mellandagsrean, och jag var självklart där. Leijon och jag drog in till Nordstan, vilket inte var den bästa dagen att åka dit på. Iaf, åkte ganska tidigt, för tänkte att det blir ganska urplockat otroligt fort i affärerna. Sjukt mycket folk och vi fick skapa våra egna vägar för att komma till de affärerna vi ville gå till, Köerna till kassan var heller inget att leka med.. men vad gör man inte för kläder på mellandagsrean? haha. Johanna sov även här igårkväll. Vart lite sega och trötta i huvudet efter allt i nordstan men kvällen blev lång ändå. mycket skratt och lite cpande så slockande vi runt midnatt. Lillsyrrorna var med också. Den minsta somnade först såklart.
Fick panik imorse då den minsta bruden vaknar av att min tfn ringer, yrvaken flyger jag upp och svarar då det var pappa som var på övervåningen som ringde. Vi skulle till mellandagsrean idag igen, fast i trollhättan på överby. Upp där och göra iordning och sedan dra sig mot stan. Fick med mig lite smått och gott hem. Efter stan blev det hem en snabbis och sen vidare till min fabror med familj som bjöd dit oss idag. mysigt. god mat och mycket skratt från oss alla. Är nu hemma såklart, och snart blir det nattinatti för mig. Imorgon blir de ställa klockan och upp i tid. Packningen är gjord för nu äntligen blir det NORGE!!! kommer troligtvis inte bli så mycket mer bloggning än vad dagens läge är idag. men är inte borta allt för länge så bloggar så fort jag kommer hem igen :)

Blev lite längre än vad jag tänkt mig. men NI är för goa att ni tagit er tid till att läsa detta. puss till er från mig.♥

bild i repris.

Otroligt att denna dagen redan är över .. Julen går för fort!

Haft en Mysig och trevlig jul med släkten och familjen. En del julklappar blev det också, och mer imorgon då jag ska fira jul med megafamiljen hos pappa :) kul! Åkte med till grästorp nu ikväll då jag blir hämtad här imorgon av pappa. Hoppas ni också har haft en bra jul! :D
Godnatt<3


Merry Christmas!

människor överallt. Paketer överallt.
sista inslagningsracet nu när man fick en lite egen tid här hemma helt ensam.
Ungarna har röjt runt här, så blir en snabb städning innan de kommer tillbaka samt släktingarna, kommer dock se likadant ut sen igen. galningar de dära små ;)
Kan inte fatta att det är jul idag heller. känns absolut inte så. Ingen snö har vi heller..
Hoppas på lite julkänsla då det mörknar där ute och KalleAnka är på tv :)
Jag önskar er alla en trevlig och mysig Jul!
GOD JUL ♥

!

JULLOV!


pakethörna!

hallå på er. kvällen är här och imorgon är det julavslutning! underbart med lov. slutade tillochmed tidigare idag också, as gött. fortsatte på filmen, coco chanel. förvånade oss alla tror jag, en brafilm. Efter blev det rundan på stan. folk precis överallt, glad om man kommer till kassan innan varuhuset stänger... haha. nä men köerna var otroligt långa och alla skulle ha inslagna paket hit och dit. Kaos i affärerna om jag får säga så. Fick köpt det jag behövde iallafall just idag tills julafton. restrerande blir köpt så fort som möjligt.
Julkänsla, har jag inget..jul om 3 dagar, hallå?!  ingen snö heller.. hur kommer denna jul bli? kommer det kännas som jul? Hoppas verkligen på en julig julafton! :)
min lilla påbörjade hög med inslagningspapper..

tisdag

nu närmar vi oss jullov. underbart må ni tro! behöver verkligen lov nu känner jag, trött och seg varenda dag. sista dagarna nu som sagt och skolan blir la lugn. slutar på torsdag.
skoldagen vart väldig go. Salong för alla elever på skolan med manikyrer, handmassage, frisyrer, makeuper, FFB osv. Inpricip de vi gör på lektionerna. Jag satt och gjorde Manikyrer och handmassage. känns i händerna efter man masserat en del elever. satt med detta hela förmiddagen. efter lunch var det filmtittning, fortsättning imorgon på filmen då den är 3 timmar. Lite mys innan vi går på lov nivet. In med sofforna i stylistsalen och snurra in sig i filten. goer dag!
Påväg hem blev det en snabbrunda i nordstan. shit vad folk.. är inte klar med alla mina julklappar heller, utan får bli en runda efter skolan imon igen. blev iaf en julklapp till lillasyster och även en till klassen då det blir julklappsleken.
nu måste jag verkligen börja på min engelskauppgift som helst ska vara klar tills imorgon.


Godnatt!

Snart börjas det dra sig Mot natten för min del. Kanske låter tidigt. Men är man inte fullt frisk så behöver man mer sömn än vad man tror, vet att jag inte kommer sova fullt ut så får lägga mig tidigt för att få ngr timmar sömn iaf.

Nu släcker jag min stjärna och kryper ner under mina två täcken och lever mig in i drömmarnas värld. Godnatt!


Jul på Liseberg


!

Halloj! Fruktansvärt dåligt med inlägg här. Helgen har gått så fort och har haft Saker framför mig hela tiden.
Fredags kom jag hem sent. Var inte hemma förräns halv sex. Grejade hemma oså. Lördags hade vi lilljulafton hos mamma då mormor kom sakta men säkert i taxin;) Blir inte att man träffar henne speciellt ofta oså. Så fick bli en minijul för henne också. Blev en långdag med godmat, julklappar, skratt och mys.
Igår var vi på Liseberg med alla släktingar här i Göteborg. Mycket trevligt. Kallt blev det också..
Drog hem när kvällen börja komma, vi alla åt god mat och granen här kläddes av alla ungar ;)
Ett bärande har det vart på ungarna också. ;) Bråkar om vem som jag ska gå runt och bära på Liseberg.. Och sedan här hemma också. Hysterisk blev den ena om den andra ville bli buren och sen tvärtom. Blev att man hade båda i famnen tillslut..! Ansträngande med barn ;) haha! Älskar dem för det :)


Hemkommen från skolan och har fått mat i mig och ligger nu och checkar tvn. Blir en lugn dag hemma med levande ljus, gosikläder, varmt täcke, Alvedon och sätta på en grym film! Huvudvärk suger.
Puss&Kram


14 december

Hejsan hoppsan!
Har inget sådär roligt att skriva här just nu. Bara att Jag har kompletteringsdag imorgon och det betyder att jag inte behöver gå till skolan. Har varken omprov eller inlämningar som är försenade som Ska in. Gott ska ni veta.
Har fullt upp med annat istället som ni ser ;) allt kan jag göra i min egna takt, så ingen press direkt har jag på mig.


julgodis och pepparkakbak idag i skolan.

idag är det redan luciadagen, 13 december. ingen snö men bara massa regn och stormar.. vad är detta?
dagarna räknas ner och vi bara närmare oss den 24 december, julafton.

Få ynkliga bilder..

Få ynkliga bilder. Operan, Nagellack målning i skolan, och hahah två otroligt fula med sjukt roliga bilder på Johanna!


torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag

Nu räcker tiden till att skriva lite fort om de senaste dagarna. har dock bilder oså på iphonen och appen är cp förtillfället..
torsdag, var vi i klassen på göteborgsoperan och kollade föreställningen törnrosa. modern balett. inget mer att säga om förställningen utan att den var speciell. Sen runt fem drog petronella och jag tillbaka till skolan efter vart hemma och käkat emellan. Vad vi gjorde i skolan då igen var pga fixa lite på skolan, fixa fram manikyr saker, möblera om lite i stylistsalen, fixa frisyrer på provdockorna oså. lite smått och gott sädår. För det var nämligen öppet hus. Hem sent och sen upp igen dagen efter.
fredag, skola som vanligt. Hem efter och göra iordning sig. då jag drog till rondo senare. var sjukt kul.
lördag, till sollebrunn runt lunchtiden. blev en lördagförmiddag med systerElin, vilket var kul. runt nio kom johanna till mig. shit vad kul vi hade. inte skrattat så mycket på länge! ;) haha. ett grymt bra resultat finns på fb. hon slaggade även hos mig.
söndag, chilldag. seg dag faktiskt. då det var trist väder. skulle åkt tillbaka till gbg, men istället blev det att jag stannade kvar hos pappa och åkte därifrån till skolan i måndags. gick lika bra det, för nu har ju västtrafik äntligen ändrat till andra tider.
måndag, hade en grymt dålig dag. arg, irriterad, ledsen, stressad osv. skitdag helt enkelt. inget leende på mina läppar. mådde allmänt dåligt. tankarna snurrade runt och man vet inte vad man ska ta vägen. så sista drog hem runt halv två. det var grymt skönt, då jag somnade så fort jag kom hem och vaknade då det var sovdags igen. hade prov idag också, så fick bli en snabb läsning igenom papprerna men somnade om igen med papprerna i ansiktet.
idag, vaknade jag på ett strålande humör. och kände verkligen att jag behövde sova som igår. grymt gött. idag vart en kanon bra dag. hade det dära provet om naglar och hår. blev en snabb läsgenomgång innan det var dags att skriva provet och fick svaret hur det gick innan lektionen var slut. blev riktigt chockad, men fick ett A. :) Idag stod massage, prov och manikyr+handmassage på schemat. ingen manikyr på mig pga mina förlängdanaglar utav har bara njutit av all massage min kropp fått idag.
kände att detta inlägget blev otroligt långt och ni är för underbara som verkligen har tagit den tiden att läsa detta. ett långt inlägg utan bilder också.. bajstråkigt, jag vet!

11 december

hej. dåligt med uppdatering för min del de senaste dagarna. men varken haft tid eller orkat lägga ännu mer tid på att appen ska ta 75 år på att ladda upp ett enda lite inlägg. Appen har inte vart sammarbetsvillig.. kan bjuda på lite goa bilder oså på det dagarna jag inte vart tillgänglig här. kommer upp så fort som möjligt, kan lova att på tisdageftermiddag kommer de upp.

blir iaf att slagga hos pappa inatt igen. västtrafik har nu äntligen ändrat tidtabellerna så bussarna går oftare härifrån. Detta betyder att jag inte behöver gå upp vid halv fem för att ta bussen vid tio i sex utan kan nu istället sova typ en och enhalv timma längre och ta en senare buss som kommer in lagom tid tills då jag börjar! :) underbart!
inte kan jag skriva så mycket mer här nu, utan nu väntar duschen.

Förlängt naglarna.

Hej :) Kallt och jävligt ute idag. Inget snö men en masa hagel typ hela tiden .. Efter skolan idag drog Angelica och Jag till backa då jag gjorde mina naglar. Det var änna på tiden nu tyckte jag :) dessutom var det 20% också, och då passar man självklart på. Blev vanlig fransk manikyr, jätte nöjd är jag! Tog inte mer än en timma att Göra det. Så gick ändå hyfsat fort.

Igår var jag som sagt i sollebrunn på konserten, och vad duktiga alla var. Visst fanns det ngn unge som inte tog alla rätta toner, åk 4-9 var det elever som uppträdde. Själv kändes konstigt att ändå inte vara med utan sitta i publiken och kollade. Men var kul det också :)
En grymt duktig tjej med namn Lovisa Björklund satte sig med gitarren och började sjunga med sin grymma röst en otrolig fin låt. Helt plötsligt i låten kom en bild på Karin Hallén upp på det stora dukarna som alltid är med under konserten.
Karin omkom i en bilolycka häromdagen.. 20 år gammal tjej.. Kände dig inte så väll utan visste vem du var eftersom Erik (lillebror) gick i samma klass! Blev lite känsligt och tårarna började rinna.
Ta vara på eran tid som ni lever i nu. Detta kan tyvärr hända vem som helst och när som helst..

Resultatet på naglarna


Eftermiddag med gott folk i sollebrunn :)

Hallå :)
Sitter här i sollebrunn med leijon och väntar på att klockan ska bli halv sju då vi ska träffa Louise och massa andra gött folk! För ikväll blir det att gå på skolkonsert på sollebrunns skolan som är varje termin. Hoppas på en lila bra konsert iår igen :) det var absolut grym då vi i min klass var med ;) haha.
Och här i lilla sollebrunn är det sjukt mycket snö om man jämför med Göteborg då det knappt är 1 cm på biltaken ... Blir även att jag sover hos
Pappa imorgon, så imon blir det upp tidigt och sätta sig på buss och tågresan till skolan. Lite mysigt det också ;) hihi.
Ha en trevlig kväll allesamman, så höra vi senare eller imorgon :)

Gammal goding till bild :


19 dagar kvar.

satt och funderade och helt plötsligt kom jag tänka på att det är inte långt kvar till jul. hela 19 dagar kvar till jul. helt sjuk. hoppas bara på att vi kan få in lite snö här i göteborg. vill verkligen ha snö nuuuu.
vi går bara i skolan i lite mer än två hela veckor, har jag för mig. kan inte förstå  att jag redan gått första terminen på gymnasiet.. sjukt. tiden har verkligen rusat iväg.
ska bli så gött med lov ändå. ser verkligen framemot jullovet. börjar med julafton, vidare sen med bara degdagar då man kan göra exakt vad man vill och bara njuta av lovtimmarna och sen helt plötsligt är det Nyår!
ska bli otroligt grymt iaf!
nu de veckorna som är kvar blir det bara chill i skolan. underbart det också. julmys osv med klassen/hela skolan.
men nu åker julmusiken av och jag börjar istället att sminka av mig, sen blir det hopp i säng och kolla på ytterligare en film innan sovdags.
säger redan nu godnatt så hörs vi imorgon igen. ♥
image description

Inte vart med om ngn snö idag..:/

Morsning korsning!
Tack och lov men nu är denna skoldag över. Här blir det chillkväll framför en grym film med toffee och Julmust! :)
Har inget kul att skriva om just nu.. Kände att detta blev ett onördigt inlägg också.. Aja.
Puss på er.


Nu vill vi att detta stämmer!

Det börjar gå mot rätt håll nu ser jag. Hoppas verkligen på att det kan bli såhär också.

regnet kan vi helst slippa :)

 


Andra advent

hallå på er. nu närmar vi oss slutet på denna helg. känns sådär att gå till skolan imorgon. men bara att bita ihop. dåligt med uppdatering här pga spenderat tiden på annat. nu startat som sagt en ny vecka och då blir det bättre bloggning. :)
kan berätta lite kort om helgen,
fredag åkte jag till mamma och var där. blev en hel del julbak.
igår var det kalas hos lillakusin som fyllde 2 hela år redan. sjukt så fort det har gått. han är en riktigt kämpe må ni tro.! stannade där över natten också. kvällen spenderades med en bra film, pizza och goa ungar samt föräldrarna.
idag var det en tur till backaplan då det var marknad. Vi skulle stå och sälja lite saker. förstår mig inte på vissa folk som står och kan plocka på sig massa skit för onördiga pengar och sen tvekar när det går förbi vårat bord som har vettiga och helt nya saker för bra pengar, var egentligen för billigt, men folket var fruktansvärt snåla.
det vi sålde var iaf en prynad/en grymt bra julklapp. snögubbar var det. låter inget vidare vettigt, kul eller bra. men det var väldigt käcka. jätte bra julklapp som sagt till ngn eller prynad hemma.
nej, nu måste jag duscha.
ni alla får ha en fortsatt mysig andra advent. ♥ 
osminkade, trötta och lagom snygga efter en lång varm sommarkväll.

fredag!

åh hej alla!
fredag och jag har lyckats ta mig till grästorp efter skolan. Här har det vart lite julmys. Eftersom att jag inte är här så ofta så har vi lite julmys då de få gångerna jag kommer. Idag blev det lussebullar bak samt ska det ske pepparkakors bak. luktar jul i huset och längtar otroligt mycket tills julafton. de jag saknar mest är snööö. har hört från folk att det ska börja snöa i helgen. vad tror ni? jag hoppas verkligen att det kan komma lite snö. :)
skolan idag var bajschill verkligen. fixade så vi fick sluta en aning tidigare. gött. hade festmakeup att göra idag på varandra. jag själv blev inte nöjd med min sminkning.. menmen, får la lyssna på alla andra istället och höra det positiva. ;) sminkningen på mig blev grymt snyggt. jätte fint verkligen. synd då att man inte skulle ut på ngt roligt ikväll..  kan nog be om en sådan sminknining igen ;)
snart blir det idol och även hört där att det ska vara grymma låtar de ska sjunga idag.
Det är otroligt jämt mellan idolerna, vem tycker ni ska gå vidare?
hoppas ni får en grym fredag!
gokläderna är på och nu taggar vi som sagt för idol! :)

lösögonfransar

idag blev mina lösögonfransar ur boxen använda. syns absolut inte på bilden.
blev inte så dumt som jag trodde det skulle vara faktiskt. :)
kommer bli användbara fler gånger tills då man istället förlänger det sådär på riktigt.

Mys på Restaurang.

Bli bjuden på sådan mat är inte dumt faktiskt. Otroligt gott var det.


Torsdag

Blev endast 1 av 4 lektion idag. Inte dumt faktiskt. Fast känns ändå lite sådär att bara gå dit och ha en lektion också. Men ska absolut inte klaga, för vi hade sovmorgon och det var typ första gången denna termin vi fick det.
Men fick inte reda på att vi kunde få sluta förrän typ 20 minuter innan våran idrott egentligen skulle börja men istället blev den inställd. Kan vara skönt ibland med sån dag också.
Sitter nu i mitt rum med levande ljus, musik på och funderar på vad jag ska göra för att fördriva tiden lite..



Första december

Godmorgon. Har som sagt sovmorgon men inte blev det att man sov ut.. Utan vaknade tiden då jag brukar gå upp..
Här brinner levande ljus medans jag gör lite frulle. Behöver absolut ute känna ngn stress. Känns som att det blir en bra dag idag :)

Sminkad och fixad i håret blir jag i skolan. Så inget sånt behöver jag lägga tid på idag. Gött!!

Hörs Sen!


RSS 2.0