onsdag

tjenare på er.
känner mig inte alls trött.. nejnej..  Med en varmkopp te i handen, alvedon och irriterande hostanfallet bäddar jag ner mig och sätter på en grym film. att inte förkylldningen kan ge sig ngn gång. tar i som jag inte vet vad när hostanfallet kommer.. har som tur det  sovmorgon imon. känns underbart!
annars har dagen vart bra.
imorgon är det redan 1 december. tänk att snart är det jul!! sjukt så fort tiden går. imorgon börjar även julkalendern. Tjuvarnas jul, för de som inte visste vad den hette ;).
jag kan faktiskt inte äns tänka mig att det är första december imorgon.. kanske kan vara att vi ingen snö har än.. det är änna på tiden nu tycker jag att det kommer värsta snövädret! :)
Det har faktiskt snöat lite idag, i förmiddags. men det försvann såklart lika fort det var framme typ..
inte ska jag tjöta mer här nu. utan vi hörs imorgon helt enkelt :)
godnatt på er.
min egna designad adventsljusstake.
tända såklart första ljus i söndags.

07.51

tiden rusar iväg och ska redan bege mig mot skolan..
börjar med engelska. låter sådär kul.. -.-
men ha en bra dag. puss.

i mina ögon är du min.


Följ mig på bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2737513/nathaliepicture?claim=2knwv2qhk6g">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Mary Kay

gårdagens sväng i Alingsås. Inget märkvärdigt eller så, låter som om att det är värsta saken. men iaf, jag var sminkmodell för mary kay produkterna! Leijon åkte med såklart :) vi var runt 10 sminkmodeller och alla blev sminkade olika. vi gjorde allt ifrån rengöring till snygga resultat!
Det var en mycket lyckad och trevlig kväll bland all nytt folk.

Det var kul att testa på mary kay sminket faktiskt. Jämföra lite med de sminket vi har i skolan. Och visst finns det lite skillnader på dessa produkter tycker jag. ska inte gå in på detaljer om vad som är bättre och inte bättre. Men kan absolut inte säga att något utav dessa två märken (mary kay och kryolan) är speciellt dåliga.
En produkt jag la märke på när jag använde den var mascaran. Mary kay har en sjukt bra mascara jämfört med den jag har i skolan. Minns inte  vad mascaran heter, men kan ta reda på det om ni vill. Det är en mascara som förlänger och ger fina fransar, och då menar jag förlänger. (på mig iaf)
Nackdelen med ett sånthär märke som mary kay är att det ska vara så himla dyrt. Då kan man faktiskt kan gå på kryolan och få mer smink för samma pris som En produkt hos mary kay. Och den/det kan vara minst lika bra!
Men ibland får det kosta att ligga på topp!
Hade som sagt jätte trevligt och roligt under kvällen.
osminkade och söta! bild från onsdags på mary kay partyt.

Jultomtar

Årets första skumtomte slank ner! :)


Sista lektionen i bilder :)


Gofika


Äntligen säger jag GODNATT.

Efter en lång resa med först försenat tåg och sen stopp på typ varje hållplats från alingsås till göteborg förut är man äntligen hemma. käkat, duschat och bara pustat ut och tagit det lugnt innan sov-time, känns otroligt gött. As gött att vi inga läxor har denna vecka också, så inget tänk på att man måste plugga.

Denna dagen har vart otrolig lång om ngn!! Började tidigt slutade sent. Grymt! Trött hela dagen.
Jag sa att ja skulle berätta om kvällen i Alingsås om vad jag gjorde osv. Ni får helt enkelt vänta tills imorgon då jag har mer tid och mer lust att berätta :)
Är så otroligt bajstrött att ögon går typ i kors. Så nu är det hopp i säng och stänga igen ögon och leva sig in i drömmarnas värld.
Godnatt på er :)


Måndag...

Äntligen var denna skoldagen över! Riktigt seg eftermiddag.
Ser att min mobil dör snart också.. Känns riktigt bra detta.. Eller inte!


06.06

En trött tjej sitter just nu på bussen mot Alingsås.
Blir snabbtåg sen vidare till Göteborg.
Mörkt och jävligt kallt är det idag. Lite blåst har vi kvar från stormen igår. Blir nog bättre under dagen :)
Efter middag så ska jag tillbaka till Alingsås faktiskt. Men varför berättar jag sen ;)
Ha en go måndag ! Puss


hur blir det med detta väder?!

ström borta, ström tillbaka. storm värre och värre.. undra hur länge detta ska hålla på?!
neej, nu blir det sängen. upp tidigt som gäller.. suck!
som det ser ut nu är det ju fortfarande storm, och det betyder : inställda bussar och tåg. kanske morgondagen kan leda till att få vara ledig! inte dumt ibland. märker som sagt detta imorgon.

Levande ljus

Kraftig storm, inställda tåg och strömmen går. Go söndag.. Not!
Så istället bestämmer jag mig för att stanna inne bland levande ljus och dra med tåget till skolan imorgon.


Stormigt 1 Advent

 

 


Ibland får man känna sig liten och lycklig!

Advent ljusstakarna är på plats och det luktar pepparkakor i hela huset!
Plåtar in och plåtar ut ur ugnen med alla sortes former av pepparkakor samt lite pepparkakdeg som slinker ner i magen. Julmusik på högsta volym då man sitter och sjunger med. Lycklig och dansande runt i huset har man lyckats tända alla ljus som går, julmust eller glögg hälls upp till de som vill ha. Nu väntas bara den dagen då vi vaknar på morgonen då det snöar på utsidan och det är julafton!!!



sista plåten med pepparkakor:

 


L ö r d a g

helg är för goa.
Alltid lika bra som vanligt i skolan. Trött i huvudet bara efter de vi fick uppleva. fick PANIK verkligen. tog tåget hem hit till sollebrunn och får uppleva nästan samma saker. kanske att det är så att jag är synsk.. låter sjukt för er som läser det, men det kanske kan leda åt det hållet.
Idol blev det naturligtvis också. vilka låtval de hade, inte kunde man hålla tårarna inne. rätt idoler gick vidare, vad tyckte ni?

idag började jag dagen med att sova ut. underbart! inget planerat direkt utan får ta denna dagen som den kommer och vill göra mig överraskad. :)
nu kanske det snart är dax att göra sig lite fräsch då man redan är klar om jag nu ska ge mig ut på ngt vettigt denna förmiddag.
x

Plugg är inget att rekommendera en torsdagskväll !!


24 november

HEJ! skolan vart mycket bra. blev bara sådär en diskussion om andar. fick skrämt upp de lite om vad som har hänt hos mig! så blir att ta med brudarna hem så det kan få uppleva de jag berättat.;) KUL!
blev en hisstur upp till de olika våningarna på skolan och kolla om det nu fanns ngt märkligt på skolan, och visst fanns det de! lite roligt. blir mer imorgon då Lina ska låsa upp till det nya lokalerna! :D
Idag blir det en go hemmakväll med bara massa chill och liiitelite plugg.. har somsagt prov imorgon igen! Har ni haft 3 prov denna veckan. Sminkprov i tisdag, Matteprov idag och ytterligare ett stylistprov imorgon. trögt.. Men detta ska kanonbra! (Y)
Hallå?! påtal om 24 november..  Det är exakt 1 månad kvar till Jul. Chilla med Julmusik, julmust och choklad innan starten på pluggandet! gott.

untz untz



Hemma dag.

Hej. Oj vad snabbt det blir mörkt på dagarna nu.
Film, sova, hostanfall, trött, ätit, tapat rösten...  spelat musik, hostanfall.. det är de som hänt här idag!
Har kunnat blogga som bara den idag om jag nu hade haft lust och orken till det, men hade tydligen inte det.
Men tillbaka imorgon igen till skolan. Måste gå då, för har praktisktprov.. rengöring + dagsmakeup på 50 minuter. men det ska gå bra!

Söndag

Efter en tidig uppgång, lång dag på Ullared och hostan som tar död på än, väntar sängen och dax att krypa till kojs. Godnatt


Softis kväll hos Leijon ...

Softis kväll hos leijon med god mat och mys framför tvn.
Snart bär det nog av mot sängen, för imorgon, tidigt som satan drar vi till Ullared.


Lördag

Morgonen/ förmiddagen har bestått av lite adventsmys hos mamma, förtidigt jag vet. Men tänkte jag att jag kunde hjälpa henne, för är Inte där Nästa helg! Då först advent är.

Sitter nu i bilen påväg mot Alingsås, då jag ska till BästaJohanna! :) ska även slagga där!
Vi hörs senare. Puss


freedag

I grästorp efter en lång resa från göteborg. hela resan tog runt 3 timmar. Sjukt så lång tid det ska ta.
Skolan vart bra, chill. svenska först, lugn lektion och sen håltimma i runt 2 timmar, sedan var det bara att börja traska bort mot GöteborgsOperan och bli guidad av våran EngelskaLärare som tydligen jobbade där också. Guidning tog inte mer än ca 2 timmar, så fick sluta tidigare, men kom inte iväg så mycket tidigare för det.. 
Det var faktiskt roligt att gå runt där och kolla på deras peruker de gör, "maskorna" (sminkningarna), all dessa kläder som fanns där, hur det "bygger" till olika scener osv, kollade runt där helt enkelt i hela huset.

Nu blir det snart varma mackor. gott.
senare ikväll blir det kolla Idol och bara ta det lugnt.


Friday Morning

Mörkt, Minusgrader, trött och ingen röst, var man pallrandes mot skolan.
hoppas ni får en bra dag. så hörs vi.
puss&kram

torsdag

Hallå alla fina!
snart går vi in på en ny helg. ska bli underbart.
kvällen består utav att bara ta det extremt lugnt.
Blir nu att jag går och fixar en varmchoklad, kryper ner under täcket och sätter på en grymfilm och hoppas på att jag ska må en aning bättre imorgon.
puss.
sweet.. not!


14 november

Hallå. Förlåt för jag är så kass på att blogga. Det är sjukt så mycket inlämningar och prov som kommer på samma gång och fullt upp på helgerna.
Har inte alltid med bloggen, så varje dag kommer inte bli inlägg. men ska absolut skärpa mig och istället slänga in dåochdå. När tiden räcker till.


6november

sista dagen och lovet har nått sitt slut. känns lite sådär att behöva ställa klockan imorgon för skolstart igen. Hade absolut inte vart dumt med en lov vecka till! om veckorna gått  fort start i skolan tills detta lov, kommer det att gå fort dessa 6 veckor som vi går nu innan jullov också.
nu ska jag sova. godnatt♥


RSS 2.0