Fett med ös, medvetslös!

Waaallooo bruschan!

 


Wihu

Hallohallo.. Måste erkänna att jag bloggar väldigt lite men jag spenderar tiden med min nya boy, ngn som kan gissa vem han är ?;) hihi ! Love him.<3

Även vart med johanna, grymtgrymt !!!!
Hade bra, för det ska jag ha! Det är ju LOOOV!!!


09.25

sovmorgon är absolut inte helt fel! :) ska inte gå till skolan förrän om en timma, och jag är redan klar med allt, packingen och hela köret. skönt. jag var helt enkelt snabb idag.
nu blir det att gå och försöka hitta på ngn frisyr. är så fruktansvär trött på mitt hår så jag vet inte vad jag ska göra med det.. så får se vad jag hittar på..
men ni får ha en fortsatt härlig morgon och dag så hörs vi senare idag:) puss.

godnatt

hemma igen och nu blir det äntligen sängen. trött om ngn! Har sovmorgon imon, så inte behöver jag ställa klockan på halv sju inte. underbart. börjar kvart över elva, då vi ska på studiebesök på Kryolan. sen är min fredag slut, och då blir det att sätta sig på tåget och bussen hem till sollebrunn. go förmiddag ändå :)
direkt mot sängen, godnatt♥

torsdag igen..

Hallåhallå! Hemma efter en bowlingmatch med klassen i valhalla. mycket mycket roligt var det faktiskt. var så otroligt otaggad och ville verkligen inte det först när vi kom in i bowlinghallen och man fick de dära fula skorna och jag som är kass på bowling, men sen när vi väll satte igång var det hur kul som helst. många goa skratt hördes från alla håll, och man fick verkligen se varandras talanger i bowling ;) inte var jag den bästa, men kan heller inte den sämsta heller. alla var lite nervös ibörjan och trodde man skulle vara ensam om att vara dålig, men det jämnade ut sig sen när vi väl började. Kom 2:a och vi var 4 st på en bana, väldigt bra för att vara mig. haha.
Nu sitter jag här och spelar go hög musik. musik är livet!
och snart blir det käk också, och efter de får jag se vad som händer. har en del saker som ska göras..


det är inte så som många tror..

vill berätta, men kan inte!

GODMORGON!!

allt är med och jag är klar. dags att dra sig mot skolan.
vi hörs under dagen.
PUSSOCHKRAM

börjar faktiskt tröttna lite redan nu..

kvällen är här och dagen är typ över!
Go musik spelas förfullt här för att pigga upp än efter lite tråkigheter..
restrerande av kvällen har vart mycketmycket chill. 
men nu ska jag sova, godnatt.♥

Utan rädslan hade det vart lättare..!

Hallå på er igen!
Sitter nu faktiskt på tåget igen, fast nu blir det hem istället.
Haft en bra dag hos Leijon även att hon vart lite krasslig.
Vi skulle ge oss på att baka macarons, men det gick verkligen inte som det var tänkt.. Hahah! Bättre lycka nästan gång;)

Mörkt, kallt och regn, och jag ska gå själv hem igenom hela stan! . Kan det bli så mkt läskigare? ... ;)


Komlpetteringsdagar är bara för bra ibland!

Hej! Har som sagt kompletteringsdag, hur gott som helst. Mindre roligt för de som var tvungna att gå till skolan.. Morgonen vart mycket bra, bara tagit det lugnt. Kunna sova hur länge jag vill och bara chillat. Nu sitter jag på tåget till Alingsås. Blir att träffa Leijon en stund. Vädret idag är inte så uppiggande.. Suck. Men vi hörs sen! Puss

23.17

Trött Tjej! Nu blir det att krypa till kojs.
Inget alarm på och jag kan bara sova ut imorgon! Hur gött som helst. Kompletteringsdagar är ganska chill ändå.


som vanligt typ..

dagen vart på topp tills ikväll då den sjönk ner på botten.  planerna var helt onördiga att se fram emot. helvete.

Dagens tema : Halloween

reslutaten på varandra. hur kul som helst, och hur grymt som helst blev det i verkligheten.
fler bilder på fler halloweensminkningar finns på facebook.

17.17

ny start på ny vecka.
grymt, sista veckan innan lov. underbart!

fredag

ÄNTLIGEN HELG! känner att jag behöver en helg. soooova ut typ!
ikväll har jag bara chillat, käkat godmat,godteri, kollat idol. go fredag ändå.
imorgon blir det att dra till mami, då vi ska hämta upp maria i sollebrunn! fixat så huset är mitt imorgon kväll! asgrymt! :D
men nu blir det avsminkning av festmakeupen vi gjorde idag, sen krypa till kojjs och glo på film! godnatt♥
old picture.

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

tjenare. hur mår ni?
dagen vart mycket bra, förutom all regn och blåst.. ;p

min egengjorda mask idag som jag fick kladda på en:
Bananmask - passar bäst mot torr hudtyp.
återfuktar, peeling och uppmjukande mask.
du behöver :
- 1 banan
- 4-5 msk havregryn
- 1-2 msk honung
Mosa bananen. Blanda i havregrynen och sedan Honungen. Blanda tills det blir en jämn smet. Blir masken till en ända stor klump, blanda då i lite ljummet vatten.
Massera in masken på ett rent och fräscht ansiktet, då  havregrynet får göra sitt jobb.(peelingen)
OBS! undvik ögonområdet!
Låt verka 10 minuter. Skölj sedan av med ljummet vatten. En rekommendation, ta ansiktslotion efter behandlingen av masken.

nu sitter jag och väntar på att min iphonen ska vara klar uppdaterad. var änna på tiden att få göra den dära uppdateringen. så mycket nytt som förändras!


bättre sent än aldrig ;)

nytt i gaderoben! :D
-marinblå kofta från bikbok.
-beige stickad kofta från hm.
-beige linne från veromoda.

måndagen 17 oktober

HEJ! nyduschad och allt, och har nu tänkt att skriva lite här nu när jag har tid, fast egentligen inte men aja. nu kör vi! jag kan börja med att berätta från torsdag, då det var min birthday! ;)
torsdag, sweet sixteen! lalalal.
morgonen började med frukost på sängen, as mysigt. upp och göra iordning sig för skola. chilldag kan man lugnt säga att det var. ända lektion var i typ 30 minuter bara. sen var de andra lektionerna inställda pga en annan sak osvosv. men dagen var bra för det:D grattis hit och dit. mot kvällen var det dax för ett litet kalas. mat och god tårta.
fredag, skola som vanligt. efter drog jag till sollebrunn. händer inget där som vanligt.. fick bli en ta-det-lugnt-kväll. gick så bra, för var ändå så himla trött. somnade tidigt, vaknade sen tidigt..
lördag, slappis morgon, lugn förmiddag, halvsyrran fyller år. bara att börja göra iordning sig då det skulle komma lite gäster på mat och tårta, och lite presentlämningar ;) efter de tog jag mig hem till Maria. mycket skoj, var så otroligt längesedan vi var med varandra. så det var änna på tiden! mycket snack,skratt och planeringar, filmtittningar, lite onyttigheter, ännu mer skratt. slaggade även över hos henne.
söndag, drog hem ngn runt 3. käkade lite mat hemma oså, sedan gick bussen vid fem, och man var hemma igen i göteborg vid 18.42. mycket lyckad helg blev det ändå :D
måndag, var supernära på att inte gå till skolan alls idag. mådde/mår inte på supertopp. halsont, förkylld, trött, har haft feber. men lite alvedon på detta, så gick dagen bra ändå. får la se hur jag mår imorgon, men måste gå ivilket fall imon.
Har prov imorgon om hudtyper och hudanalys.
13 oktober:
jätte bra högtalare! as go bas och ger ett jätte bra ljud :D
fick även thailändska pengar, kan vara bra att ha när jag ska dit.
lite sne bild, men får duga.


ni är verkligen guldvärda att ni läst igenom detta.
puss♥

Minus grader ute...

Hallå på er! Kommer inte blogga sä jätte mycket denna helgen. Har annat jag ska göra, så kommer inte hinna... Har typ inget att skriva om just nu.. Det är lördag! Super gött! Jag kommer att blogga mer detaljerat om mina dagar mer när jag har tid, typ på söndag eller måndag! Då jag även lovat er bilder på det jag fick i födelsedagspresent! :) Men vi hörs av vänner!

birthday :)

hallå på er.
ett jätte snabbt inlägg får det bli såhär nu. får helt enkelt blogga om denna goa dagen i helgen. har absolut inte tid till detta nu. och bilder får ni när jag kommer tillbaka till göteborg igen, för inte kommer jag att ta med de sakerna ja fått imorgon då jag kommer åka till sollebrunn. så antingen på söndagkväll eller måndag kommer bilderna på det jag fått.
Nu är hela denna stora dagen slut. ingen mer födelsedag på ett helt år ;( har vart bra men ändå har det vart lite hemska saker, men det tar vi inte här och nu!
nu blir det strax sängen, bara spela lite mer musik i mina grymma höööögtalare! :D<3
puss och godnatt på er. hörs imorgon ! <3

12 oktober

hallå gott folk.!
kan börja med att säga att jag har nu hittat min laddare till systemkameran. så nu ska det fotas ;) nästan så jag är blind eller ngt, den låg såklart hos mamma..
dagarna går undan som bara den. redan onsdagkväll. sjuuuukt så fort det går.
haft engelska prov idag, det gick som det gick räcker det jag säger ;) haha. får se sen när resultatet kommer. stylisten gjorde vi RHBBÖ  :D jag själv som kom på förtkortningen förut när jag blev ompysslad i ansiktet av massa olika produkter och smink.
RHBBÖ = Rengöring, Hudanalys, Bas (foundation, concealer, puder), ögonBrynsmakeup, Ögonmakeup.
efter skolan gick jag genom nordstan hem. blev en titt i massvis med affärer, och fick faktiskt med mig ett köp hem ;) jag var tvungen att ha ngn nytt nu kände jag, för imorgon så ska vi ha KLASSFOTO.
nu får det bli lite tv-titt. skriver imorgon igen, antingen under skoltimmarna annars blir det efter då jag kommit hem! :D
puss♥

Kan absolut inte säga att blogg.se appen är bra..

Inte så bra som jag trodde att det skulle vara ..! Blogg.se appen som finns trodde jag skulle vara as bra och så mycket lättare att blogga från istället för på datorn. Men där hade jag helt fel! Appen är inte bra alls! Det går inte att lägga upp inlägg för mig längre, går inget vidare med bilder heller, seg och bara jävlas med mig. Har fått nog på den nu, så ger mig inte på den appen längre. Haha! Så inget positivt till den appen just nu känner jag! Kommer helt enkelt gå in på blogg.se på safari istället! Så mycket enklare och snabbare helt plötsligt!! :)

Chill lektion.

Hallå! Go högmusik, Goa människor, mycket roligheter och massa planer på hur vi ska samla in pengar till en grymt bra skolresa till utlandet som blir i trean ! :) Hoppas vi på iaf ;)) Kom till skolan förut och väntade på att få komma in i stylist salen. En lärare kom Och låste upp för oss och sa att vi får sminka oss själv lita, fördröja tiden helt enkelt för Lina, våran lärare är sjuk.. Nejnejnej, var det första en i klassen sa. Vi kunde fått sovmorgon om vi fick reda på detta tidigare. Men nejnej ;) 

4 hela dagar kvar ;)

ingen laddare hittad än.. hm..  jag får kolla hemma i göteborg en gång till!
nu,: sooooova. Hoppas på en ännu bättre dag imorgon! :D godnatt!

humöret sjunker bara mer och mer..

vad ska man göra?!
har nu sprungt runt som en galning i huset här och letat efter laddaren till kameran. tror ni jag hittar den? NEJ!? hittade kameran lådan och blev jätte lycklig tills då jag öppnade den och insåg att där låg den inte.. blir galen. får PANIK att inte laddaren bara kommer fram!?
får göra ett försök till att vända upp och ner på huset och se om jag hittar den.
annars händer det inget speciellt här, musik på högsta volym typ, ensam hemma förtillfället (liiite läskigt.. )
vi får helt enkelt höras sen, och då troligtvis har jag hittat laddaren. men ska absolut inte säga för mkt..!
man kan annars inte köpa laddare typ på elgiganten, siba? ngn som vet, hemskt tacksam om ni slänger in en kommentar isf :)

lånad design

kollade runt lite på olika header oså till bloggar. tänkte att det var på tiden nu att jag behöver fixa detta. den är så fruktansvärt tråkig utan ngn design.
hittade denna designen som en tjej, Ellinor har gjort. tänkte att jag lånar denna ett litet tag av henne tills jag gjort en egen. bara min laddare till kameran kommer fram som sagt ;)
tingeling.blogg.se , kolla in där vettja ;)

hallå på er. lördag och jag är reda...

hallå på er. lördag och jag är redan rastlös.. vad sjutton ska man göra idag? :)

ännu en till Fredag!

Tjenare! Redan fredag igen, och vad tycker vi om detta? jo, att det är uuuuunderbart! :D ♥
skoldagen idag har vart mycketmycket chill måste jag erkänna. 2 hela lektioner + håltimma i tvåtimmar. hade stylist som sista lektion i tre hela goa timmar. idag var det temat grönt, crazy sminkning eller ngn fest/dag makeup! mycket spännande ;) men visst var det kul. alltid lika kul på dessa lektioner. för goa människor också för den delen! :D
tog även snabbtåget hem idag med petronella. knappast att man vågar åka med pendeln längre, det är bara kaos med det hela tiden.. och snabbtåget är bara för chill. åkte mig sedan vidare till grästorp till mammi. inget speciellt blir det av denna kväll, utan blev bara att vara hemma med mamma och lillsyrran och umgås med de. ätit gott, kollat idol.
ngr i klassens sminkningar från idag:
och där var mästerverket klart. gröna skuggningar på ögonlocken, kajalstreck, grön mascara och gröna läppar.
mitt mästerverk. inget märkvärdigt, grönt+ lite gult på ögonlocken och rött läppstift! 

vi hade häromdagen fantasi-sminkning, och såhär fick ngr se ut;)
får nog bli så att jag också får ta med min systemis till skolan!:D då kan jag lova er att det kommer komma upp bilder som bara den ;)

Pendeln hit och pendeln dit!

Pendeln fram och tillbaka.
Är påväg hem nu! Bloggar när jag kommer hem :) puss!


tråkigblogg.se

bloggdesignen suger verkligen!
ingen header, inget snyggt med den alls.
måste bara ändras på. men så fort kameran är laddad, då ska det bli ändringar! :D

canon EOS 500D

har nu gjort klart min text om kundbemötande. gött. har inte ngt speciellt planerat nu resten av dagen. känns gött att inte sitta med ngn läxa hela kvällen lång iaf.
inte har jag ngr nya bilder som jag kan lägga upp.. pga systemisen är urladdad och laddaren ligger ngnstans som jag inte minns vart jag lagt den,  f a n på det. vill ju ta massa kort nuuuu. antingen ligger den hos mamma eller är bortaborta. får la ta och köpa en ny laddare om inget annat. ska kolla på fredag hos mammi om den är där. hoppas.

Sitter i datasalen med Petronella. Går på sist...

Sitter i datasalen med Petronella. Går på sista lektionen om en kvart. Stylist :) rengöring, hudanalys, bas och brynmakeup blir det på varandra idag.
Hörs sen. Puss


boring..

sitter nu och gör klart uppgiften om kundbemötande som ni har hört talas om. den ska nu vara inlämnad på torsdag. så nu ska jag bara skriva allt det jag har fått reda på om vad folk tycker osv till en löpande text. låter enkelt. men just nu är det inte så enkelt..  
måste även göra massa uppgifter i matteboken inför prov som vi snart har. sug. men det orkar vi absolut inte göra idag, imon, övermorgon eller på fredag. så får bli en dag jag orkar, hinner och har lust med matteskiten. prov på måndag. har tusentals sidor och uppgifter som kan vara bra att ha gått igenom innan. matten får gå som det går helt enkelt ;) ni kanske tänker nu varför jag måste göra allt dessa uppgifter så många dagar innan egentligen, men det är bara för att dagarna går så fruktansvärt fort, snart är det redan måndag igen. och då ska provet skrivas..

otroligt onördigt inlägg! ;)



BRA DAG!

HEJ! Dagen vart bra. Fick tillbaka mitt prov idag som gjordes för en vecka sen. Och blev förvånad på vad jag fick. Hade inte räknat med det som stod ;) nöjd för att vara första provet!!
Hade även ett oförberett prov idag i stylist om ffb, som jag sa igår, och det gick jätte bra det också :) vi hade temat vatten färger idag, bilder på olika målningar kommer att komma upp med inte just nu :p
jag blev målad av Petronella, leopard läppar och på ögonlocken. Häftigt blev det! Jag målade henne som amerikanska flaggan. Det blev la bra så men vart lite stressad och inte så jätte noga som det skulle vart egentligen ;) Petronella blev nöjd iaf och det var bra :)

Nu har jag gjort klart mitt recept på en ansiktsmask som ska vara klar senast idag. Det fick bli en mask som passar till torr hud!

Resultaten. (syns inte så tydligt på mig)


10 dagar kvar!

vadå att blogg.se ska cpa exakt nu när jag ska skriva.. -.-
tänkte iaf berätta lite om min helg som jag har sagt att jag ska göra ;)
fredag och lördag: drog till pappi efter skolan. åkte till honom och lämnade mina saker samt käka och hade de mysigt med familjen! sen på kvällen runt sju ngn gång drog jag till alingsås igen, då jag for hem till johannaprincess för att ha en trevlig och mysig kväll med henne i stan och träffa folk och gå lights in alingsås. mycket roligt. slaggade även över där, upp tidigttidigt sen på lördag, 7. :o fast var tvungen, hade inte kommit hem på ngt annat sätt än då.. vi blev hämtade iaf utav en polare till johannaspappa. blev hemskjutsad och var hemma tidigt. satte mig och kollade lite på tv och självklart blev det att man somnade till lite, underbart var det. sen på förmiddagen drog jag och goasystrarna alexandersson till trollhättan för en liten shoppingrunda. blev inte så jätte mycket, men lite sådär. lite snål ibland om jag ska beskriva mig själv när det gäller shopping ;) senare mot kvällen blev det en lugn och go kväll hemma. håret blev färgat bla. :)
söndag: slappis dag. lite städning osv. bara umgicks med sytrarna mina! låter roligare än vad det är skrivet;) sen på kvällen gjorde vi ngt as gott. vet inte vad man kan kalla det men xd det var iaf : rån doppade i chocklad som vi sedan delade på två. sen blev det ngt slags marräng sak emellan rånbitarna,as gott blev det iaf. och till det blev det melon och ananas. låter inget vidare kanske, men det var de! :)
sov som sagt hos pappa igår. upp tidigt gällde det. från sbn och alingsås gick resan as bra, då när man kom till alingsås då allt blev kaos. berättade allt i förra inlägget;) kan lika gärna berätta lite om vad jag gjort efter skolan. drog hem och käkade, var as hungrig. maten i skolan var ingen favorit om jag får säga så. Haha, stylistläraren för sa sig idag ;) vi ska ha ett oförberett prov imorgon berättade hon. och att det kan vara bra att läsa igenom häftet vi har om FFB. hon är för go den. så det har jag gjort, och ska även läsa ur en bok som vi ska göra tills imon också, det är bara en sida, inget ansträngande direkt. :) shit vad långt det blev..
tagen för ngn vecka sen..

allt var bara kaos..

shit vilken dag det vart.. började med att det cpade imorse. tåget var inställt från alingsås,när vi äntligen kom iväg stannade vi i Västra Bordarna i 1 timma..klockan tickade iväg, och nu hade vi börjat skolan (08.15) mottagning var kass, fick iaf skickat iväg flera meddelande till läraren att petronella och jag var sena efter många försök, och hann även fixa en sådan anmälan till skolan att jag kommer sent pga. tåg. vi kom sedan vidare till norsesund då vi stod där i 50 minuter och ingen visste ngt om vad som skulle hända. in och ut ur pendeln men tillslut fick vi reda på att det skulle komma ersättningsbussar, men självklart kom bussjäveln inte.. ytterligare fick vi vänta ett tag, tillslut kom det en alingsåsbuss, och då var första tanken : vi drar hem! kändes bara onördigt att stå där ännu längre, eftersom att det varken kom tåg eller bussar.. men iaf när vi precis kom iväg med alingsåsbussen stannar en annan chaufför oss och säger att det finns två ersättningsbussar fast lite längre bort. NEJ tänkte jag. Vill inte till skolan längre, den roligaste lektion under dagen är typ slut när vi kom (stylist). Hade vart så gött att dra hem igen.. så det var bara att byta buss och springa bort till den och hoppats på att få en plats. kom till göteborg sen runt tjugo över tio, då det typ bara var 20 minuter kvar på stylist lektionen. Jävla västtrafik!! Som tur var så skulle vi inte börja på ngt nytt arbete utan bara repetera färgning av fransar och bryn. stressade som vi var när vi kom slängde vi ihop färg och fick på färgning på både fransar och bryn, och det blev jätte bra! Värsta morgonen jag någonsin vart med om. aldrig att jag åker pendeln på morgonen, utan resten av de gånger jag åker från alingsås blir med snabbtåget! :D

2 oktober

HEJ! Inget bloggande under helgen, blir ett inlägg Imorgon efter skolan vad jag har gjort!
Bu ska jag faktiskt sova. Sover hos pappi inatt igen, och det betyder att jag måste upp tidigt tidigt imon... Puss och godnatt på er. <3


RSS 2.0