31 januari

hejhej. haft fullt upp hela tiden, dagarna och helgerna varit fulltspäckade och någon tid har inte funnits till att lägga in inlägg här på bloggen. ursäkta. mycket nu i skolan, många projekt och inlämningar hela tiden som ska in i tid och allt, ni vet hur det är kanske? dagarna går undan och snart är det sportlov samt lite semester för min del. as gött. slippa alla bekymmer här och bara leva livet på riktigt liksom!

skolan idag har varit helt okej. Börjat lite smått med vårat nya projektarbete som vi fick idag, slutade sen lektionen med två avsnitt av pogrammet Stylisterna. Efter var det bara att bege sig mot klipplust salongen med Petronella då det var intervju dax. gick bra. Hem fort och bara ta det lugnt och slänga sig i sängen och sätta på ett avsnitt av oth. skönt att sluta tidigt ibland och bara komma hem och inte göra ngt.
Hit sen kom även Marina och goakusin Damien. Passande lillemannen också en stund. Massa bus och mys. goaunge! Senare tog jag med honom hem till sig och blev mys och bus en stund där också innan sovdags. Febrig och trött var han och halvsovandes redan i famnen innan man la ner honom i sängen. pluttan♥
Aja, inget vettigt skrivs nu tycker jag. Designen ser ut som den gör, förjävlig! som ni kanske ser. Blir ny design så fort tiden räcker åt.
underbara ni är om ni tagit er tid för att läsa igenom all detta onördiga. puss på er.

21 januari

Tjenare! kvällen är här och snart blir det sängen, full rulle imorgon.
Idag har jag spenderat den mesta dels av tiden här framför datorn då jag har börjat lite smått på alla tusentals projektarbeten. började lite med de roligaste arbetet såklart som är ett makeup projek. Det låter kanske hur lätt som helst när man läser "makeup projekt", men det är en del som ska göras. Förutom tiden då jag har varit upptagen med de så har jag bara tagit vara på tiden och bara njutit av att det är helg. denna helg var verkligen behövlig känner jag. "uppe med tuppen" kan man säga att jag var idag också, så imorgon får det bli en lite längre sovmorgon!
Vilket extremt väder vi fått in idag också. Trodde vi skulle få en Grön vinter! sjukt att vädret kan vända så fort. Igår var det precis som om våren var på väg hit, och idag då det istället börjar falla snöflingor från himlen som nu har lagt sig som en tjockt lager på marken.. snö ska det vara på jul, då vill man ha snö! men inte nu. Vill ha våren/sommar då man slipper gå runt med tjocka jackor och kläder för att inte frysa. sommaren är så mycket enklare.
hoppas ni har haft en bra lördag i detta snöoväder :)!
Våren för ngt årsedan!
lika charmiga som vanligt.!

prinsen!

växer så det knakar!
GOING!

 

 


5 hela veckor kvar!

ja, det är bara fem veckor kvar. helt galet sjukt att det är så kort tid kvar. vart bestämd ett par månader nu. något jag inte har skrivit här om vad det handlar om. Efter sportlovet, alltså i slutet på vecka 8 så tar jag min packning och sätter mig på flyget då jag ska till Thailand i 2 veckor. Galet kul! Och nej jag ska verkligen inte åka själv, utan hela goasläkten ska med då vi blivit bjudna på denna resa! asgött. Lyfter under kvällstid och flyger hela resan under natten, mellanlander i Finland, där vi kommer få vänta en stund tills direkt flyget går till Bankok. vi ska verkligen göra massa under de två veckorna vi är där, kommer att berätta allt för er då jag är tillbaka i sverige igen. Mysiga och stora hus har vi där, och bokade hotell när vi åker till andra ställen. Ska som sagt bli as gött att få komma dit och bara njuta av den värmen som är där.
obeskrivligt hur mycket jag längtar att få komma till värmen. sola, bada, shopping och så mycket annat roligt. 
Köra järnet nu de sista veckorna innan sportlovet som jag har vecka 7. sitta en liten del av sportlovet och göra lite skolarbete som jag även kanske kommer få ta med så jag inte kommer komma efter i skolan. men förhoppningsvis är det inte så jätte mycket skolarbete och jag hinner klart med allt under lovet!:)


LillLördag!

Halva vecka gått och snart är det helg. Ska bli underbart med helg tycker jag. Bara vila ut och ha det gött liksom. Inne på andra veckan bara i skolan.. Känns som vi gått hur många veckor som helst..
Kom nu på också att vi snart är vid sportlovets vecka! Underbart. 4 veckor brukar gå fort.

Sitter iaf nu i sängen och lyssnar på go musik.
Hoppas ni har det bra.
Puss&kram


Extrema frisyrer!


- Ta i extra mycket i refrängen..!


nyttnyttnytt denna vecka!

skjorta, linne och en poncho.
allt för endast 129 kr!

dagens köp :
Dagens köp för endast 299 kr!

PUSS&KRAM!

17 januari 2012

HEJ! vilken grym start på vecka jag har. igår, var jag ledig pga sjuk lärare och fjesk till våran mattelärare då vi fick göra matteuppgifterna hemma istället för att gå till skolbänken och sitta där i en timma. Sov hos Johanna söndag till måndag och blev att jag hoppade av i lerum för att vara med henne i kortis på hennes skola. hur stor skola som helst. Hade gått vilse om jag gick där helt själv. En chock så mycket folk det var också. Blir att man är van vid ca 150 elever, som det är på min skola.. går på en liten skola som du märker ;) Lerumsgymnasiet blev man utkollade också ska jag säga er.. fina pojkar fanns det också måste jag faktiskt säga ;) haha. Johanna åkte hem till mig sen här i göteborg efter skolan och sov även här. Lika roligt varje gång, vi har humor! Alltid lika mycket skratt varje gång vi träffas. Min goavän Sunniva♥
började halv nio idag. mitt schema är otroligt chill denna termin om man jämför med förra terminen. as gött. hade två chill lektioner. Stylist i ngr timmar då vi nu har börjat med platt och locktänger, hur man ska använda de på rätt sätt liksom. Provade sedan på varandra. as chill. bambarast och sedan idrott då det var skridskor åkning. slutade halv två. go dag!
bild tagen av petronella. kolla bloggen HÄR!
lika charmiga som vanligt! bild av johanni. kolla bloggen HÄR

Fredag 13 januari 2012

Yeah det är fredag ! As gött. En skolvecka gott och det har varit otroligt chill. Slutat tidigare, haft annat schema, massage lektion, tävlingar, haft en må bra vecka helt enkelt ! As gött!
Men nu ska jag dra mig till spårvagnen då vi ska till världskulturmuseet nu på morgonen.
Hoppas ni får en grym fredag! KRAM


10 JANUARI 2012

hej, idag jag gör verkligen inte något alls, då jag är väldigt trött och seg. Gå upp tidigt är inte något jag gjort under hela lovet, så var helt slut imorse då klockan ringde. var bara att dra sig ur sängen helt enkelt.. längtar faktiskt på att klockan ska bli tillräckligt så det är dags att sova! då är man trött..!? lite väl tidigt att sova för min del nu.

haft en både bra och tråkigt start på denna termin. började halv nio och slutade sen vid typ elva/tolv(vilket var gött) blev schemaändringar idag pga olyckan med Linnea (mindrebra), så hade lite snack i klassen oså. Är fixat ett minnesrum för henne på skolan också.
Lektionerna blev då inställda och vi satt och chillade med alla goa människor istället. Blev en kort stund en titt på stan efter också. Tiden jag har spenderat hemma har det inte hänt något vettigt alls..
hoppas ni haft en grym dag.
KRAM


nu vill jag ha er hjälp!

Nu frågar jag er: vad vill ni mina inlägg ska handla om? vad ska göra så att ni läsare tycker bloggen blir rolig att läsa?
ju mer ni kommenterar om vad ni vill jag ska komma upp här, desto lättare blir det från min sida att skriva om något ni tycker är roligt att läsa.
KOMMENTERA PÅ NU FOLKET!


.

HEJ PÅ ER! vet att jag inte är den bästa på att blogga men det är bara att gilla läget. Idag har jag faktiskt inte haft orken till att blogga + att jag inte har något att skriva om.. inte för att jag har det nu heller.. haha!
Fredag och jag har inte gjort ett skit. ganska härligt ibland de också. Vaknade ganska sent idag, vänt på dygnet nivet vilket inte är så bra.. får ändra på det! Gått runt här hemma och chillat. Imorgon blir det en tripp till alingsås då jag ska till johanna där även goingarna från norge är. underbart roligt.!
Nu sitter vi här nästan alla syskon, fattas än, med varsinn dator i knät. Elin(som inte är här) är bäst och låter mig låna hennes mac pga min är hemma i göteborg.. säger det igen, love mac!
tråkig info sådär från mig till er läsare.

Norge<3


<3


!

Fortsätter denna sega dagen framför tv nu med ngr goa oth avsnitt! <3


godnatt

har inget att skriva om.
finner inga ord på det som hänt idag heller.
så säger istället godnatt.

Tankarna går till dig!

Seg dag. Tråkigt väder. Fick Bli en tripp till överby. Fick med mig en skjorta och ett linne hem. Var väldigt urplockat men fick den skjortan som jag ville ha.

Tankarna går till dig! Som ni kanske läst eller hört så gick en 17¨-årig tjej bort idag tidigt imorses, som var min klasskamrat. seriöst, 17 år och redan mist sitt liv. Hur hela olyckan exakt gick till vet jag inte exakt nu, men det hon omkom i en spårvagns olycka då spårvagnen körde över henne och hon kom under vagnen! kraftiga skador och tyvärr slutade hennes liv på östra sjukhus. Även att jag inte kände dig väl så kommer jag iaf sakna dig! Vila i frid Linnea<3


One Tree Hill

Tog mig ut på en upptäcktsfärd och fick med mig säsong 2 hem, då jag fick säsong 1 i julklapp. Sjukt bra serie! Går även på tv, så har bestämt mig för att börja kolla om på alla säsonger som finns :D


1 januari 2012

första dagen på detta året har redan nått sitt slut.
Och det ska bli otroligt gött att lägga sig nu. är fruktansvärt trött och vart hela dagen. blev en lååång dag igår. men ska absolut inte klaga, hade så sjukt roligt.

Har ni några nyårslöften förresten?
själv har jag ett, och det är att jag ska ta tag i träningen igen. Tog ju ett uppehåll på ett par månader där.. vilket jag ångrar i dagens läge. jag är inte tjock, det vet jag men jag är inte heller den jättesmala som jag vart. Ngr kilon har jag lagt på min kropp. Visst det är possitivt och jag mår bra oså, men vet att jag skulle må ännu bättre om jag kom i form också.

ögonen sjunker ihop och jag säger NATTA! ♥


Vill tillbaka!

Passerat gränsen och vi är nu i Sverige igen. Känns la sådär att komma tillbaka hit då vi hade de grymt underbart i Norge!!


Fiiiilm

Favoritfilmen spelas ännu en gång till. Kaptein sabeltann!


Glitter

lite glitter kan förändra naglarna!


Nyårsafton!

Galet rolig nyårsafton! Obeskrivligt hur kul det var. Folket här har verkligen sjuk rolig humor. Go musik, gott folk, god mat, Goa ungar, massvis med raketer.
Har aldrig vart med om så mycket raketer som de skjuter här. As fränt!
Blev en lyckad dag!
Några bilder från kvällen:


Snösnösnö

Fick mig en chock då jag vaknade till detta väder imorse.


RSS 2.0