Segaste rasten på länge!

Rast i hundra år till typ.
Fredag, och vill bara hem!


Ingen bra start på dagen.

Sjukt trött såhär på morgonkvisten idag, och första lektionen bestod av matte.. Inte okej ngnstans.. Men nu är den över. Och nu börjar material och miljö!


Popcorn mys


Drömmarnas värld

Gott. Då har man vart i drömmarnas värld! Känner mig redan piggare på den korta stunden man vila! Underbart!
Nu, vad ska man göra nu? :p hahah! Gamla samma frågar, om och om igen jag ställer till mig själv.


Så mycket bättre och lättare än att behöva starta en seg dator varje gång pga inlägg här!

Äntligen har blogg.se fixat en app. Nu blir det nog mer bloggandet här ;) Mycket enklare än att starta datorn varje dag bara för att slänga in ett inlägg här. Super bra iaf att det är fixat nu. Dagen är än så länge vart bra, lite seg sådär på morgonen men två sega lektioner. Lunchrast nu, super äckligt!
Snart Börjar vår sista och längsta stylist lektion för idag! Super kul! Rengöring + lägga bas på varandra står det på schemat idag.


tisdag

tjenare alla goa och glada.
haft fullt upp som vanligt.. så nu får jag passa på att skriva lite när jag inte har ngt så viktigt att göra.
tisdag, skoldagen har vart bra. mkt roligt med alla goa folk i skolan.
gjorde även prov som vi hade idag, om Huden. Gick väldigt bra faktiskt, kändes bra iaf ;) hoppas på bra resultat bara, :P
inte ska jag göra ngt speciellt heller, utan bara ta det lugnt..


hej alla kära. käkat frulle och ska sna...

hej alla kära.
käkat frulle och ska snart gå och duscha.
idag blir det lite kalas här oså.
resten av kvällen får jag la se vad den har att komma med, troligtvis inget.. men vill göra ngt, vill inte sitta här ikväll igen..
vad ska ni göra idag? :D

helgen är här igen.

hello everybody.
redan fredag.. HALLÅ, VART TAR DAGARNA VÄGEN? känns som om att det var igår det var fredag, men nejnej. så gött att dagarna går så fruktansvärt fort ändå.
är iaf hos mammi, som ni kanske vet om ni läst inlägget innan ;)?
vi hade som sagt fet foundation idag på varandra i skolan. blev as bra. petronella och jag var helt klart grymmast! hittade perfekta färgen och fick lagom mkt. många gjorde den tabben, att det tog för mkt och antingen fick för mörk eller ljus färg. fet foundation är lite svårare att få det så bra som möjligt med mängden. men fick det grymt bra! :D
fick även sluta tidigare idag igen. inderbara LIna låter oss gå tidigare, bara vi är färdiga och har städat efter oss där vi vart och jobbat. för go!
självklart får man vara kvar där tills vi slutar också om man vill, om man nu vill göra iordning sig efter oså, och det är en del som gör.!!
aja, slutade tidigt som jag sa, men stannade kvar en liten stund med alla andra. tog sedan typ tio i tre pendeln till alingsås och sedan fyra bussen till sbn. sen vid kvart över fem, var det dax för mig att klippa mig! :D så satt där hos frissan och blev behandlad i håret. ;) toppade typ bara håret, inget märkvärdigt så, men det behövdes verkligen. så nu har jag friskt och mjukt hår!  sen blev det hem till mamma. och nu ligger jag är ner bäddad i soffan med duntäcke och är allmänt uttråkad.. rolig fredagskväll där..
men vi hörs imon igen! puss.

going!

den här goakusinen har jag träffat idag också. familjen svensson/holm var här hela kvällen. blev lite mat och sedan go äppelpaj till efterrätt, mycket mysigt.





lika go och glad som alltid! <3

torsdag

TJENARE!
packat och klart och jag är redo för att fara till mammi imorgon.
skolan idag har vart bra. vi var ute bland olika affärer och skulle ställa dessa frågor om kundbemötning. gick prima!
ser fram emot skoldagen imon, då vi ska ha praktiskt på stylisten,i mån elr tis fick vi ha flytande foundation på varandra, men imorgon ska vi får testa på och även hitta rätt färg oså igen med fet foundation. mycket spännande!
PEACE


klokken tikker..

hi. siste innlegg for i kveld.
nå skal jeg prøve å sove, er super sliten.
men vi høres igjen i morgen. PUSS



vadå redan onsdag?

HEJ! redan onsdag, shit vad dagarna går undan asså. visst det är ju bra ;)
fick sluta tidigare idag igen för våran underbara goa lärare. om ni ville veta! ;)
dagen började med lite kaos, haha. men gick ju sedan hur bra som helst. sa ju igår att vi skulle vara på biblioteket på morgonen, men blev inte så pga det inte öppnade då den tiden vi började, så vi fick ledigt första lektion! chill. hade vart så mkt bättre om vi nu fick reda på det lite tidigare, så kunde vi fått sovmorgon för en gångs skull! men nejnej..
dagen slutade bra iaf! :D 

hemma och har fått i mig lite mat för dagen ;) skolmaten var otroligt äcklig idag, bestod av korv.. för jag är den personen som gillar korv också.. eh NEJ!
frågan är nu vad man ska göra resten av dagen..?!


hela förmiddagen typ spenderas på stadsbiblioteket .. låter ju nästan roligt!

sovtime.
upp lite extra tidigt imon, ska ta mig från mitt hem till stadsbiblioteket. men först ska jag möta upp petronella vid station. klassen ska på "äventyr". haha. till biblioteket, nästan så man skrattar .. har engelska först, så istället för lektion så blir det att leta engelskbok på biblioteket. har redan en bok, så behöver inte leta efter ny, om den andra uppgiften vi får inte är för tråkig.. ;)
oh no, kom även på nu att vi ska vara där på svenska lektionen också.. typ hela förmiddagen spenderas på biblioteket, spännande spännande.. hahha. lät ju roligt. för jag menar att jag är så bokintresserad också.. NEJ!
aja, strunt samma!
vi kommer även att ha stylist, så det kommer  bli superduper roligt :D

duktig som jag är, så har jag nu kommit på fler frågor om mitt arbete som jag snackade om innan. satt under en idolpaus och skulle försöka komma på ngr bra , och helt plötsligt kom det massvis. har nu 10 st istället 4 :)
men vi hörs imon vettni! :D GODNATT! 

 
bästavän<3
gammalt, vet inte exakt när det var. johanna, du vet kanske? :)


tänkatänkatänka..

sitter nu och försöker komma på några fler frågor om kundbemötning.. har 4 st än så länge, men ska ha några fler..

mina frågor:
till personalen,
1. har du speciella knep gällande kundbemötning?
2. hur bemöter du kunder?

till kunder,
1. om du gick in i en butik och fick ett första dåliga intrycket av personalen, skulle du gå tillbaka då och ge dem en andra chans?

Har ni förslag på fler frågor? :D

fick med mig denna tubhalsduken hem id...

fick med mig denna tubhalsduken hem idag efter skolan.
enkel vanlig svart bashalsduk.

som ni kanske ser så är min header borta... vet inte vad som har hänt.
såhär kan det inte se ut...


20 september

hallå på er! ngr dagar sen nu. har inte haft den tiden att kunnat blogga de senaste dagarna.. så kan det vara. men nu är jag här och tänkte att jag kunde skriva lite hur jag har spenderat mig helg ;)

fredag:
drog till pappi efter skolan. gjorde inget speciellt så, hjälpte till lite där hemma bara med lite saker, men annars var det bara en chill kväll.
lördag: vaknade sådär lagom på dygnet. hjälpte fortfarande till lite där hemma, sedan vid 5 typ var det dax för lite släktkalas. mysigt mysigt. hade en jätte trevlig kväll. blev lite sent men var bara roligt.
söndag: sov länge, tog det bara lugnt och var hur trött som helst.. umgicks med en utav mina systrar ;) mkt mysigt. sedan vid sex typ, övningkörde systramin till alingsås då hon även lämnade mig vid stationen, tåg sedan sju tåget hem till göteborg. det blev en liten sväng i alingsås då vi körde runt lite överallt för att hon skulle öva med stopljus osv, men eftersom att hon var så duktig så gick det hur bra som helst! :)
kom som sagt till göteborg sen, blev hämtad vid centralen och kom hem lagom till idoldax, bara att bära in min saker i rummet och fixa lite med de, sen var klockan redan åtta. lugn och go kväll sådär innan ny start på veckan.
igår: upp tidigt, inte speciellt pigg och sugen på att gå upp. ville bara sova mer. kom upp tillslut iaf. gjorde iordning mig och drog till skolan. lång dag, segis dag,  mådde lite sådär bra, men det fick gå ändå. efter skolan gick jag hem och gjorde lite mat och bara slappade. alvedon tryckte jag ner också, blev genast as trött, så fick bli ngr minuters sömn, så alvedonen fick göra sitt. så nu mår jag toppen bra! :)
idag har vi målat lite med färger om vilka färger som täcker och passar med vilka osv, lättare än vad man tror. har även börjat med att kolla vilken foundation och concelar man ska ha, var med petronella och gjorde detta, vi hittade perfekta färgerna till varandra!


har gjort mitt collage färdigt idag om människor årstid som vi har i läxa!

sådär, nu vet ni lite om min helg ;)




gymmat

tjena mors! :D
hur är läget med er? :)
här rullar livet på som vanligt!
redan veckslut.. shit vad veckorna går fort. visst det är helt okey! :D
i skolan går det fortfarande lika bra som vanligt. Idag fick vi faktiskt en ny sak till våran sminkbox, en såndär man har alla sortes sminkborstar i, om ni förstår vad jag menar ? ;) kommer inte på vad det heter..
på idrottsschemat idag stod det GYM, s.a.t.s, hur roligt som helst! :D vi körde verkligen järnet, och det gick hur bra som helst. det var lite roligt också att se alla som var med vad det gick för, och inte var det bara jag som tyckte det var roligt utan alla! :D

ikväll har jag inte gjort något märkvärdigt så, bara chillat helt enkelt!
har faktiskt påbörjat och är nästan klar med mitt collage om vad folk har för årstider, som vi i klassen fick i uppgift att göra. :) måste även komma på en till fråga om kundbemötning som vi också har fått i uppgift.

nu får det vara bra på skrivandet. måste packa också.. drar till sollebrunn imon till pappi.
så nu blir det att kolla sol, fest och oroliga föräldrar. ;) ngn mer som kollar på det?
PUSS!

two of the pictures from today





dagens outfit är absolut inget märkvärdigt..
stickad kofta, vit baslinne, mörkblåa jeans, klocka.

....

försökte att fixa lite här på bloggen, typ byta header osv.. men tror ni det gick? NEJ! ngt fel gör jag ju, men vad för fel vet jag inte :p ger upp nu iaf. har suttit med det ett tag nu. strunt samma. den blir bytt om ett litet tag ändå :D
trött är jag också nu känner jag...



12.26

chilldag må jag säga.
engelska på morgonen som vanligt på onsdagar, sedan var det dax för svenska, men då kom läraren och sa att varken skrivarna eller hennes internet på datorn funkade inte, så då hade vi inget att göra, sedan skulle vi ha stylist lektion, men den behövde man inte vara på, för vi har nämligen fått en läxa som vi ska göra ett collage med olika kändisar om vilken årstid det tillhör. najs för att vara en läxa sådär :D iaf, på den lektionen så skulle vi bara sitta och leta bilder, klippa och klistra, men så var det så att jag och petronella satt under svenska lektionen ist och klippte ut bilder till vårat collage. Istället för att sitta i 3 timmar i skolan och inte göra ngt, fick vi gå hem!
gott med kort dag ngn gång sädår!



at school

HEJ.
har nu rast och ska snart börja min sista lektion för idag som är på 3 timmar. Stylist-kurs, så det är helt okey!
har inte så mkt att skriva om nu känner jag.
efter skolan blir det bara att ge sig ut i stormen och gå hem och bara ha det gött helt enkelt! :) 
hörs senare. puss!


m å n d a g

HEJ! försökte blogga igår från iphonen, men det ville tydligen inte just då..
myskläderna är på såklart, det regnar på utsidan, väntar på att varma mackan ska bli klar, klockan tickar vidare, och om en timma är det idol ;) kvällen är ganska mysig ändå, chill kväll kan vi kalla det också ;)  inga läxor heller för den delen, hur skönt som helst! :D

måndag, och det är ny start på ny vecka.. tröttis dag!
imorses ska vi inte tala om hur trött jag var.. sjukt egentligen, fast måste la finnas såna dagar också :p
måndagar är bara för sega i skolan.. två tråkiga lektioner i slutet på dagen är inte det bästa.. och så var det längsta dag idag, slutade 15.15. skönt att denna skoldagen är över känner jag.

idag i skolan fick vi forma brynen på varandra, FFB också om man nu ville det. gick super iaf! :D
hur kul som helst!

där har vi även iphone-skalet som jag har nu förtillfället :p
*klicka på bilden så blir den större!*

hörs senare kanske! annars imorgon !
peace out Nathalie

Inlägg kommer imorgon efter sko....

Inlägg kommer imorgon efter skolan då jag kommer hem. Blev lite knasigt nu osv, så vi får höras imon :) kommer även bild på iphone skalet!

då har vi passerat 24.00 tiden...

tjenare!
haft fullt upp dessa dagar. så nu får jag passa på när jag ändå har tid tänkte jag ;)
kan redan skriva det nu, och ni har märkt det också, det kommer inlägg lite då och då. men ska hinna så ofta jag kan.

skolan är fortfarande lika bra! chill, massa goa folk, mycket skratt, roliga och praktiska lektioner har vi osv. så tiden och dagarna går verkligen undan!
nu i fredags fick vi färga fransar och bryn på varandra. riktigt roligt och det blev hur bra som helst, bättre än vad man trodde det skulle bli. nervösa var vi allihopa, vi skulle ju faktiskt fixa lite på utseendet! inte får det ju bli fult och så att kunden blir missnöjd och sedan kommer att hata än. inte får det vara för mörka om inte kunden vill det och inte ska det bli missfärgat. Jag var såklart lite nervös oså, för det får ju inte bli missfärgat eller för mörkt om inte de vill det som sagt! men det gick hur bra som helst! nervositeten försvann då man började med färgningen. det blev as bra då man fick se resultatet. riktigt imponerande på mig själv där ;)!
jätte kul att kunna FFB! (färga fransar och bryn)
vi håller också på med rengörningar på varandra. Ta bort makeupen, använda ansikt produkter, efter de behandlingar med olika krämer och ansiktvatten blev det peeling, och sedan var det ansiktmask! Det är mycket att ha koll på, men man lär sig efter som. goa produkter verkligen!
helt underbart ren blir man också i anisktet och mjuk osv, så det ska vara. :)

igår när jag efter skolan tog jag pendeln och bussen till mammi. och vet ni vad som hade kommit hem till henne då? jo, min efterlängtande IPHONE! har vart utan den hela sommarn! helt sjuk så lång tid det har tagit för det att fixa displayen och sedan ngt i den, och inte nog med de, den har vart borta ett tag också elr ngt sånt var det. så det har vart kaos med den.  och nu har den äntligen hittat tillbaka och är färdig och klar.

idag tog mammi, lillasyster och jag en tur till överby. kollade runt i affärer osv. sjukt så mkt fina höst kläder det finns nu, och jag har även hittat min vinterjacka jag vill ha. men blev inte köpt idag utan väntar lite då det blir lite kallare. lite varmt än.
min köp idag var : iphone-skal + skydd för displayen. det var liksom ihop i en förpackning. inte så dumt.
bild kommer imorgon!

trött trött trött kan jag säga att jag är.
så nu får det vara färdigt skrivit för mig idag ;)
ni får ha en fortsatt go helg! puss.





5/9

snart sovtime. tröttisdag idag kan vi kalla det. upp tidigt, helt slut blir man verkligen. men så är det ibland. imorgon tar jag inte lika tidiga bussen utan tar en buss vid 06.10 ist :d sova en timma längre på morgon iaf.
imorgon efter skolan drar jag mig till alingsås för att träffa bästa johanna. slaggar även över där. så blir nog ingen bloggning imorgon, har annat för mig, så bloggen kommer i andra hand där. :p
men ni får ha en bra dag imorgon och hoppas att ni även har haft det idag också :D

nu blir det att krypa ner i sängen. godnatt!


verkligen inte lätt när det är svårt!

inte bara otur i spel, utan i allt! :(

sent inlägg.men så blir det ibland.
snart sovtime för min del. klockan ringer redan klockan halv5 imorgon. fucking as tidigt. får la se hur det blir med den uppgången. hehe. men måste upp senast 5 iaf.
nu ikväll kollade jag på idol, kanske ni också gjort? vad tycker ni? inte för att vara sån, men vad gjorde alexander bard i juryn?det var min första tanka om det hela. Han gick verkligen rak på sak och sa verkligen vad han tyckte och tänkte. visst det är la bra så, men vissa saker var la lite att ta i med. jaja, inte mer snack om det nu :)
utan nu måste jag sova.
imorgon börjar våran första praktiska stylistkurs:d super roligt:D
puss på er. GODNATT!


tredje september

no picture on me today!
HEJ! kvällen är redan här. brinnande ljus, om möblerat rum, godteri,mysiga kläder, go musik, kan det bli så mkt bättre nu känner jag denna lördags kvällen man är hemma och ska umgås med familjen? -NEJ!
dagen idag har gått så fort tycker jag. har inte gjort mkt alls idag, bara tagit det lugnt typ. halvsysteryster Ida kom en sväng. så det blev att man var med henne. vi fixade och donade i mitt rum, och det blev mycket mycket bättre än innan ska ni veta! vi bar och skruvade ner min expedit hylla som jag hade.
, den tog otroligt stor plats. så nu är den äntligen ur rummet. blev såå mycket snyggare utan den! 
Istället bar vi och flyttade vi fram och tillbaka min byrå. och nu står den på exakta braiga stället. blev riktigt bra!
det som fattas nu i rummet är bara en helkropps-spegel, ngr hyllor på väggarna och lite små grejor.
men älskar verkligen rummet ändå och speciellt nu när det är som mysigast och bara är bra! :D
hehe, har även idag kollat igenom min älskade sminkbox som vi fick ta med hem under helgen!

PUSS!







går inte så bra nu känner jag..

hello everybody!
mår ni alla bra i det goa vädret vi har fått idag?
hann inte blogga så igår.. pga, gjorde lite på läxan min som jag har tills imon. har jätte lite kvar nu, ska bara skriva ut, klippa och klistra. sedan klart! men skrivaren vill inte sammarbeta med mig just nu.. inga papper kommer.. irriterande! måste lösa detta på ngt vis. har ju det tills imon då det ska vara klart. får panik!!

skolan idag var bra. har gått oerhört mycket idag om ni ville veta. varje torsdag har vi idrott, så första idrotten drog igång idag, eller inte för att det var så mkt till idrott. det var faktiskt så att vi skulle gå ända bort till våran idrottshall, den ligger inte på skolan utan den är i Gårda, vid liseberg. så för att vi ska veta vart idrottshallen är, så drog vi bort dit. läraren tog ett lite snack där borta med oss om typ vad vi ska göra på idrotten framöver. efter de så slutade vi faktiskt.

efter skolan kom Johannagoingen en stund. vi tog oss en lite tripp i nordstan, efter de blev det ifk-shoppen. men usch vad folk i stan det var idag. inte shoppingsugen alls faktiskt. Johanni skulle egentligen vart här nu också, men var tvungen att dra hem igen.

nu ska jag göra ett försök och hoppas på att skrivaren vill vara lite schyst!
Ha en fortsatt bra dag i detta underbara vädret!
puss!

RSS 2.0