LYCKLIG

engelskaprovet är klart och gött är det. jag slutade tidigare idag dessutom och är nu hemma. packa ner de lilla som är kvar av allt, stoppa i mig mat och på med myskläderna och in i en varmbil som tar oss till landvetter.
JAG ÄR REDO!
lycklig tjej då denna dagen är här nu och att jag ska till Thailand! jag till thailand liksom.
troligtvis det sista inlägget som jag sagt tidigare. 
Ha det så underbart nu.
PUSS&KRAM

Morgondagen är efterlängtad!

Allt är med och packningen är nu klar. Äntligen! Imorgon vid den här tiden sitter jag på Landvetter och väntar in att få gå på flyget som tar mig till värmen i thailand, SKA BLI UNDERBART!
Bloggen kommer vara väldigt off under veckorna, men kanske kommer in ngt inlägg då och då, så glöm inte kolla in här ändå ;)
Ett inlägg för morgondagen hinner jag allt med imon också :)
Hej så länge ❤


Tisdag 21 Februari

Hemkommen från en snabbrunda i stan. Blev stan igår också och då kom jag hem med lite nya saker. Idag var det inget shopping shopping liksom utan blev bara snabbt in och fixa lite saker inför resan som är nu om 2 dagar. Ska bli helt otroligt skönt. Dagarna går sakta men säkert nu bara för att jag ser fram emot att få ledigt i 2 hela veckor.
Nu blir det att spendera ngr minuter på att plugga till engelska provet som är på torsdag eftermiddag. Lite segt så innan man ska dra iväg, men lika gött att få gjort det än ha den pressen över sig då man är på semester. Kvällen blir annars lugn, blir väl till stordel som sagt att plugga..

20 februari

Lovet är slut och det gamla vanliga är igång igen. gå upp tidigt för att se befinna sig i skolan. lite smått segt. En vecka lov till hade inte skadat. Inte för att jag ska säga så mycket, får lov igen om 3 dagar. ska bli underbart! Är ledig idag också, vilket är gött. vaknade tidigt imorse utav ett sms om att lektionerna blev inställda. så här har det inte hänt speciellt mycket. Blir troligtvis att jag drar mig ner mot stan om en stund och kikar lite. får väll se om jag får med mig ngt hem.
Har ni haft en bra lov? Det har jag, mitt lov har varit toppen. träffade bl.a. mina underbara vänner i hemmatrakterna. Kunna sova ut på morgonen är inte fel, så det har mina morgonar spenderats på. 

Börjar dock känna mig lite halvkrasslig.. vilket inte är ett dugg bra! Hela familjen på båda ställena har varit sjuka i veckan och jag är den som hållt mig borta från bakterierna, säg bara inte jag får det nu..

Nu blir det att göra iordning sig lite. Ha en bra dag!

Torsdag 16 februari

Hej gott folk!
Dagen började slapp, framför tvn med Systeryster. ;)
planerna för idag var från början en bilresa till Trollhättan med pappa och Elin och möta upp Stina, pappas tjej och sen iväg och kolla på en sak, men istället blir uppskjutet tills imorgon.. Surt, hade varit najs att se det idag men nejnej..
Skulle vart med Amanda Idag också, men inte det heller.
Efter alla planeringar som gick åt skogen slutade det med att jag gick hem till min underbara vän Carolina, som jag inte vart hos på evigheter.. En hel del skratt och massa tjöt. :)

Ligger nu i soffan och funderar över om man ska lägga sig nu eller vad jag annars ska göra. Jaja, inget mer tjöt från mig, utan vi hörs imorgon igen :) PUSS


 


onsdag 15 Februari

havla sportlovet har gått och idag har vi ännu en fin dag. vädret gör än på sånt gott humör och man blir riktigt lycklig då det känns som om våren är påväg. bara snön kan försvinna ngn dag också!
Packa ihop mina saker och bostätta mig i sollebrunn ett par dagar nu, låter som ett bra fortsatt på detta lov. haft det bra här också i grästorp såklart.
typ såhär min morgon/förmiddag ser ut idag.
vi hörs la senare igen. puss. 

14 Februari


klockan passerar snart tolv slaget och jag har minsann inte rört mig ur sängen än. bra start på denna dag där känner jag. Inga speciella planer för dagen heller så det är ganska lugnt för min del.
igår vart det helt off här då tiden inte räckte riktigt till.. var också på handledarkurs för övningsköring, som var på tiden att göra. ;)
har absolut inget att skriva om..
Ha en fin alla ♥-dag!

23.10

trött som bara den har jag nu bäddat ner mig i min underbara säng.
godnatt♥

När jag tänker efter, så fryser jag inte äns idag.!

Lycklig man blir då man vaknar på morgon utav att solen skiner in genom fönstret och sen senare under dagen kommer ut och känner att det inte är så kallt som det har varit. Plusgrader och allt, såhär kan hela veckan få vara och se ut.

Sitter nu iaf och väntar på bussen som ska ta mig hem. Hoppas ni får en bra dag i detta härliga väder.


Go galna människor!

Dagen blev till ngn nytta iaf. Tog mig till Hannah under kvällen för att snacka skit och umgås, där jag också kommer sova.
Godis, tjöt, över trötta och en hel del skratt som gör oss "piggare" har vi fått för oss att försöka dygna. Good luck, säger jag bara!
Ha en fortsatt grym lördagsnatt! :) PUSS

avslutningen i 9:an <3


SPORTLOV!

äntligen har lovet kommit. ska njuta varje sekund av tiden vi är lediga.
fredagkväll och jag har inte gjort något alls vilket har varit ganska skönt. En del trötthet finns inom mig som jag tar ut inatt ;) hoppas ni har haft en bra fredag!
planerna för imorgon hoppas jag kommer, ser fram emot att göra ngt roligt.
bara för att jag är så trött efter skolveckan och denna skoldag så ska jag snart lägga mig.
skolan idag förresten var chill som vanligt. Första lektion som var stylist skulle det vara redovisningar om tidspeoker då min grupp skulle berätta om Rokoko, andra lektioner var det svenska då vi fick i updrag att gå på stan och göra lite saker, sista var engelska, kort redovisning där också och sen ett avsnitt från ett humor pogram. Slutade också tidigt idag, vilket var ännu bättre. låter kanske som en seg dag, men det gick hyffsad fort.
positiva svar fick jag idag också utav lärarna som var på strålande humör. jag behöver typ inte ta med ngt skolarbete till thailand då jag åker dit. Missar som sagt inte alls mycket i skolan. hur gött som helst.!

inget mer onördigt från mig. Godnatt!



charmigt som fan. saknar tiden<3

Torsdag - godnatt.

Äntligen klar med allt. Känner mig riktigt duktig, haha!
Innan studerandet fick det bli lite avkoppling då jag blev frågad till att få massage utav storasyster. Riktigt härlig. Upp med massagebänken och jag låg där som en död fisk medan hon stod och övade igenom de massagegreppen de lärt sig. Massage är verkligen ngt jag skulle behöva ha så ofta som möjligt. Har burit på tunga väskor det senaste vilket inte är bra för mina axlar och rygg, spänner mig (fryser hela tiden) och sen stressad, så blir musklerna i axlarna samt ryggen stela. Vilket var väldigt skönt idag då jag bara kunde slappna av och inte känna den stora tyngden över mig som jag i vanliga fall gör.

Nyduschad och har lagt mig nu för att sova. Målade mina naglar förut också. Idag fick det bli glitter naglar. Mycket finare irl!!

Godnatt på er!


På tåget..

Sitter som sagt på tåget hem. Slutade tidigare idag då jag ska åka och kolla på en sak och sen blir det att träffa goa Amanda :)
Dagen varit bra, sista dagen imorgon innan lovet och vi gillar det skarpt. Ska bli underbart.
Ha en bra dag för det ska jag ha :)


inte okej..

att skolarbete ska kräva så extremt mycket tid. blir så irriterad. har nu suttit här sen jag typ kom hem med skiten och har typ hälften kvar av allt. miljontals sidor ska alla inlämningar vara också. borde inte finnas ngt som heter inlämningar, läxor eller prov. blandar dessutom ihop allt också, nu låter det som om jag är dum i huvudet och är värsta konstigt men så mycket som snurrar runt om kring mig så blir allt kaos.
varm macka, en alvedon, varm kopp te så laddar vi på lite ny energi så jag får klart allt.
Kyss og Klemme!

trött på inlämningar och prov som ska göras...

hej! haft en kortis dag i skolan då vi haft salong för äldre kvinnor som kommit och blivit stylade!
sitter här nu och funderar på vilka utav alla tusen inlämningar jag ska börja med att göra klart först, måste också göra lite matte då jag har prov imorgon.. kan inte förstå varför alla lärarna har satt alla inlämningsdatum en till två dagar innan sportlovet. suger! bara att göra det helt enkelt.. hoppas ni får en go onsdag.! hörs kanske sen :) 

6 Februari

ny design. om ni inte ser så tryck F5.
Idag stannade jag faktiskt hemma. Små krasslig men går åt bättringshållet så imorgon blir det till skolan igen. har en del uppgifter som ska skrivas och lämnas in i slutet av veckan. så blir att jag sitter med de idag..
Dagen blir chill, göra skolarbete sen fixa här på rummet, då jag fick en ny möbel hit in. Lite möblering ska det bli men inte idag. det blir av efter jag kommer hem från Thailandsresan då leijon ska bo här också.
nu är det frulledags. HADE♥

Några halv kassa bilder från bowlingen!


5 februari - ni får klara er utan bild(er) detta inlägget också.

bloggandet för mig går som det går som ni kanske märker ;) alltså grymt dåligt!

Helgen har vart väldigt bra. Bowling med familjen och lite andra aktiviteter vilket var väldigt roligt. Inte alltid vi är hemma alla samtidigt, så nu igår passade vi på. :) Har faktiskt lite bilder från bowlingen på iphonen som jag kan lägga upp sen. Kollade även melodifestivalen som var igår. Jag kan inte säga att jag tyckte det var några vidare bra låtar som var med.. och sean, herregud.!? melodifestivalen i säg har blivit mycket dåligare/tråkigare än vad det var förr tycker jag.
extrem kall helg med massvis med snö har vi här. Fick mig en chock i fredags när jag kom hit när vädret var såhär. sån skillnad från stan och här.
ikväll ska jag iallafall åka hemhem. vilket jag känner ska bli lite tråkigt.. visst det är skönt att få komma hemifrån och vara ensam oså, men man saknar ändå familjen och allt.
sista veckan innan sportlov, vilket ska bli hur underbart som helst. Då kan jag lovar er att jag ska blogga lite oftare, då är jag ledig från de mesta dels av skolarbetet. blir att jag får sitta ngn dag med skolarbete under lovet då jag tänkte slippa att ta med mig när jag åker utomlands!

hoppas ni haft en bra helg.

2 februari

så himla underbart att det äntligen är fredag imorgon och det är helg. denna helg är verkligen behövlig för min del. Kunna pusta ut och bara tänka på annat känner jag, åka komma hem, underbart! nu snart ska jag sätta mig framför tvn då filmen allt för min syster kommer på Sjuan. Sorglig och bra film. 
skolan varit mycket lång då vi bara hade tråkiga lektioner idag men även vart grymt galet! 
Något fel är det på mig, såhär ovanligt trött har jag aldrig varit.. halvsov på lektionerna och de första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i sängen och ligger kvar ännu.
aja, nu börjar filmen iaf, och vi hörs nog av ngn dag framöver, till helgen troligtvis :) puss och kram.!

RSS 2.0